Colafit® forgalmazója, a Rubenza Pharma.

A Rubenza Kft. 2005-ben alakult és ma már teljes körű marketing-, promóciós- és disztribúciós tevékenységet kínál egészségügyi partnereinek a magyar egészségpiacon.

Forgalmazott termékeink között olyan készítmények szerepelnek, melyek hatékonyságát és biztonságosságát sok éves termékfejlesztés és vizsgálatok támasztják alá.

A termékforgalmazás mellett küldetésünknek tekintjük a korrekt és minél szélesebb körű tájékoztatást. Az általános ismeretterjesztés mellett, igyekszünk – honlapunk segítségével is – személyre szabott válaszokat adni a készítményeinkkel kapcsolatosan feltett kérdésekre, orvosszakértőink segítségével. 

Weboldal: https://www.rubenza.hu/hu

 

A Colafit® gyártója, a cseh DCM Collagen s.r.o.

A DCM Collagen s.r.o.-t 2013 végén alapították azzal a céllal, hogy a liofilizált kollagén kutatására és előállítására összpontosítson.

Bár a céget 2013-ban alapították, története 1992-re nyúlik vissza, amikor a Císi házaspár megkezdte a gyógyszertárak ellátását. 1995 óta, mióta a Colafit gyártása elkezdődött, szakterületük a tiszta kristályos, liofilizált kollagén, amely jelenleg az ízületi és bőrproblémákra összpontosító termékek része. 2014-ben a cég beolvadt az Apotex ČR-be, de a terjeszkedés mellett továbbra is teljes mértékben elkötelezettek a kollagén magas minőségű gyártása és fejlesztése mellett. 2016-ban a cég megkezdte az együttműködést a prágai Általános Egyetemi Kórházzal a speciális kollagénből készült érpótlók fejlesztésében.

Weboldal: http://www.dcmcollagen.cz/