A Colafit elszánt támogatója a Lágymányosi Spari kajak-kenu junior csapatának!

 

A Lágymányosi Spari Vízi Sport, Diáksport és Szabadidősport Egyesület a 11. kerületben már a 60-as évek óta kiemelkedő szereplője a hazai ifjúsági kajak-kenu ifjúsági sportnak. Sok éve az egyesületek rangsorában az első háromban tartják őket számon.

Az itt edző fiatal kajakosok és kenusok heti több alkalommal, hosszú órákat eddzenek, hogy az egyesület segítségével profi sportolókká válhassanak. Ennek eredményeképpen az egyesület megalakulása óta közel 170 magyar bajnokságot nyertek meg.

Mivel a fiatalok rendkívül intenzív mozgást végeznek a hét minden napján, ízületeik és porcaik is jóval nagyobb terhelésnek vannak kitéve, ezért a Colafit® is támogatja az egyesület diákjait.

Gyerekeknél a folyamatos, intenzív sportolás és a hirtelen növekedés miatt gyakran alakulhat ki könyök-, csukló-, térd- és bokafájdalom. A kollagén, amelyet a porcok "kenőanyagának" is neveznek, hatékony megoldása lehet a gyermekek és kamaszok ízületi- és porcproblémáinak, ugyanis biztosítja az ízületek és a „szivacsszerű” porcok rugalmasságát. A rugalmasság növelésével a kollagén stabilabbá teszi a porcokat, így csökkenthetőek az ízületi fájdalmak és a sportsérülések esélye is kisebb. Emellett a kollagén fontos eleme a csontszerkezetnek is.

A Colafit® Junior kifejezetten gyermekeknek fejlesztett tiszta kollagén készítmény, a pici kockák I. típusú kristályos kollagént tartalmaznak, csipkebogyó-kivonattal. A kollagén az ízületek, porcok, kötőszövetek, csontok, bőr, fog és a köröm természetes összetevője.