EGYEDÜLÁLLÓ, TISZTA KRISTÁLYOS KOLLAGÉN KOCKÁK AZ ÍZÜLETEK ÉS A BŐR TÁMOGATÁSÁRA

COLAFIT®

A Colafit® kollagén kockáit természetes, liofilizált, I. típusú 99,9%-os tisztaságú kollagén alkotja, mely táplálja és védi az ízületeket, valamint elősegíti az ízületek, ínszalagok, ínak és a bőr egészségét.  A pici kollagén kockák teljesen íztelenek és egyszerűen, folyadék nélkül alkalmazhatóak. Egy Colafit® kockát alkotó 8 mg liofilizált kollagén 800 mg kollagén gélnek felel meg.

Az I. típusú kollagén alkotja a bőr, az ínak és a csontok kollagén állományát. A Colafit® kockák az egyik legkíméletesebb tartósítási módszerrel, liofilizálással (fagyasztva szárítással) készülnek ellenőrzött és minősített európai gyárban. A kockák a liofilizálás miatt nem tartalmaznak vizet és szivacsszerű állaggal rendelkeznek. 1 Colafit® kocka 8 mg liofilizált kollagént tartalmaz, amely 800 mg kollagén gélnek felel meg.

A Colafit kockák egyszerűen és biztonságosan alkalmazhatók mindenkinek. A pici, íztelen kocka allergén, glutén és cukormentes, valamint semmilyen adalékanyagot, színezéket, tartósítószert vagy nehézfémet nem tartalmaz. Várandósság és szoptatás, valamint cukorbetegség esetén is biztonsággal alkalmazható.

Kattints ide és ismerd meg jobban a Colafit® termékeket!

 

 

KOLLAGÉN

A kollagén az egyik legismertebb fehérje, a köztudatban a „test ragasztójaként” is ismerik, hiszen nagyon fontos szerepet játszik a bőr, a csontok, az ízületek, az izmok, a kötőszövetek, sőt, még a fogak összetételében is. Neve egyébként a görög „kólla” szóból ered, mely (nem meglepően) ragasztót jelent.

Szervezetünkben az egyik legnagyobb mennyiségben jelen lévő fehérjéje, amelyet a test maga termel, ám a kor előrehaladtával csökken ez a termelési képességünk. Jellemzően 25 éves kor után a kollagén termelés lelassulhat, ezért érdemes lehet tudatosan figyelni pótlására.

Kattints ide és tudj meg többet a kollagénről!

 

 

TÁMOGATÁS

Olimpikonjaink támogatásában is részt vesz a Colafit!

Varga Ádám olimpiai ezüstérmes kajakozót és Szőke Alex világbajnoki ezüstérmes birkózót is segíti felkészülésében a Colafit tiszta kollagén.

Nézd meg a képeket!

 

A Colafit elszánt támogatója a Lágymányosi Spari kajak-kenu junior csapatának!

A Lágymányosi Spari Vízi Sport, Diáksport és Szabadidősport Egyesület a 11. kerületben már a 60-as évek óta kiemelkedő szereplője a hazai ifjúsági kajak-kenu sportnak. Sok éve az egyesületek rangsorában az első háromban tartják őket számon.

Kattints ide és tudj meg többet!

 

A méltán híres Újpesti Torna Egyesület (UTE) kajakos lányait is támogatja a Rubenza Kft., a Colafit forgalmazója!

Kattints ide és nézd meg a képeket!

 

Colafit termékek

Ismerd meg jobban a Colafit termékeket


A Kollagén

A kollagén szerepe és hatásai


Vásárlás

Elérhetőség, partnereink